gerçekten güzel anlatmışsın sitenin hallerini. gönderdiğim yazıların hepsi ama hepsi çok beğendiğim ve zaten bana ait klasörlerde bulunan yazılardır.madem merak ediyorsun söyleyeyim.aslında onların birçoğunu stv haber spikeri "ASIM YILDIRIM"ın hikaye kitaplarından okudum ve internette de karşılaşınca kaydettim ve gönderdim. bende 2 kitabı var "merhaba yeni gün hikayeleri"nde daha çok dini içerikli ders alınası hikayeler var."dilden dile öyküler" de ise daha genel konulu hikayeler var.hepsi çok güzel hikayeler.ilgi alanıma resim, müzik,edebiyat daha çok giriyor.klibi yok ama bilen birisi nasıl şarkı gönderileceğini tarif ederse çok güzel bir düet göndermek istiyorum.ama o da duygusal.tarzım bu.bir de ilahi de çoktur isterseniz onlardan da gönderirim. çok az kategoriye katılmamın nedeni göndermeyi bilmememdir.arkadaşlar da hep öğrenci anladığım kadarıyla açıkçası çok da soru sorarak rahatsız etmek, zamanlarını almak istemiyoru.elimde bir de slayt var da işte bilmediğim için gönderemiyorum.deneme yanılma yoluyla bulacam da forumu altüst etmekten korkuyorum.