Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

SİTEMİZİN HALLERİ!!!!!!!!!!!!!!!

5 posters
YazarMesaj
Sosy@lci
Moderatör
Moderatör
Sosy@lci

Erkek
Yaşadığı şehir : izmir
Başarı Puanı :
SİTEMİZİN HALLERİ!!!!!!!!!!!!!!! Left_bar_bleue0 / 1000 / 100SİTEMİZİN HALLERİ!!!!!!!!!!!!!!! Right_bar_bleue

Güçlülük :
SİTEMİZİN HALLERİ!!!!!!!!!!!!!!! Left_bar_bleue0 / 1000 / 100SİTEMİZİN HALLERİ!!!!!!!!!!!!!!! Right_bar_bleue

SİTEMİZİN HALLERİ!!!!!!!!!!!!!!! Empty
MesajKonu: SİTEMİZİN HALLERİ!!!!!!!!!!!!!!!   SİTEMİZİN HALLERİ!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimePtsi Ocak 15, 2007 8:29 am

Sitemiz 70 üyesi bulunmasına rağmen 8 kişi sürekli paylaşımda bulunmakta.İnşallah en kısa zamanda büyüyecez.Forum sitemizin bir seçosu var kendisi admin oluyor Olabildiğince alçak gönüllükle çalışıyor olabildiğince tarafsız yorumlar yapıyor.Bana nasıl resim foruma konur Dosya nasıl atılır bir öğretmen edası ile anlatıyor inşallah seneyede olur.Birde mehmeti var epeydir üye Ama son zamanlaarda girmeye başladı dersleri çok yoğun tabi ankarada büyük bir üniversityede okumak zor .Biliyorum elinde mataryal çok bilhassa komik resim ve video.Ha ayrıca bebekleri çok sever bütün mahallenin bebeklerinin bir sürü resmi var bilgisayarında inşallah yakında paylaşıma açar.Bir de sitemizin iki çalışkan kızı var.Allah zeval vemesin siteyi duygusal seviyesini hat safhaya çakardılar.Pembe karanfil ve papatyadan bahsediyorum.Pembe karafilli şiirkolik diyebilir.Sitemizde seçilmiş kalitelii şiirler yayınlamakta.Ve hala merak etmekteyim nerden buluyor o duygusal ders içerikli hikayeleri.Papatya mı onu her yerde görebiliriz.Her paylaşım yerinde ürünleri bulunmakta Bu kadarmı paylaşım zenginliği olur diye kendime soruyorum cevap demek ki oluyormuş.tabi birde iki darkbulu ve Clooneyi unutmamak lazım.Bu arkadaşlar forumun tam bir hizmetkarı makine gibiler sürekli çalışıyorlar.Ellerine sağlık.Sitemiz böğle her zaman sütliman olmuyor çok kısa sürede olsa bir gerilim yaşanıyor geçenlerde anket kısmında olduğu gibi ama üyeler kaliteli olduğundan uzlaşı sağlandı.Arada birde bir kısımda yoğunluk yaşanıyor bu aralar şiiir hikaye resim komik bölümler altın çağını yaşıyor.Neyse forum hallerini uzun uzun yazacam ama finaller var.Malüm bu hafta final haftası bütün arkadaşlar başarılar diliyorum.Allah yardımcımız olsun. study study study
s3co
Yönetici
Yönetici
s3co

Erkek
Yaşadığı şehir : İzmir
Meslek : Aktifkampüs çalışanı:)
Başarı Puanı :
SİTEMİZİN HALLERİ!!!!!!!!!!!!!!! Left_bar_bleue100 / 100100 / 100SİTEMİZİN HALLERİ!!!!!!!!!!!!!!! Right_bar_bleue

Güçlülük :
SİTEMİZİN HALLERİ!!!!!!!!!!!!!!! Left_bar_bleue100 / 100100 / 100SİTEMİZİN HALLERİ!!!!!!!!!!!!!!! Right_bar_bleue

Character sheet
clooney: bartın:)
s3co:

MesajKonu: Geri: SİTEMİZİN HALLERİ!!!!!!!!!!!!!!!   SİTEMİZİN HALLERİ!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimePtsi Ocak 15, 2007 3:08 pm

Ellerine sağlık veli kardeş bizleri güzel özetlemişsin çoğumuzu tanımasanda gerçekten güzel anlatmışsın bu tabiki benişm düşüncem ama bence diğer arkadaşlarında düşüncesi bu yönde olacaktır yazdıklarını görünce....gerçekten burda sennde aracılığınla tüm üyelerimize tek tek TEŞEKKÜR etmek istiyorum gerçekten herkes bir şeyler paylaşmak için uğraşıyor sitenin amacı da bu zaten..Paylaşımcı ruhlarınızı yaşatabildiğiniz için sizlere Teşekkür ederim:)
velim yanlız bi yanlışın var yazıda sitenin kullanıcı sayısı 70 deil 76 kişi . Smile

Evet arkadaşım doru söyledin bu hafta sınav haftası bende buradan ii dilerklerimi herkese göndermek isterim Allah ın izniyle tüm sınavları olan arkadaşlarımızın sınavları ii geçer..Hayat inş. hepimizin gönlümüze göre yaşamasına izin verir
https://kampus.forumactif.org
c£oonèy
Admin
Admin
c£oonèy

Erkek
Yaşadığı şehir : Babaeski
Meslek : Bilişim Teknolojileri
Başarı Puanı :
SİTEMİZİN HALLERİ!!!!!!!!!!!!!!! Left_bar_bleue50 / 10050 / 100SİTEMİZİN HALLERİ!!!!!!!!!!!!!!! Right_bar_bleue

Güçlülük :

MesajKonu: Geri: SİTEMİZİN HALLERİ!!!!!!!!!!!!!!!   SİTEMİZİN HALLERİ!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeSalı Ocak 16, 2007 5:37 am

Saolasın veli kardeş bu aralar final dönemi olduğundan pek vakit ayıramadık sitemize.Ama snv dönemi bi bitsin inşallah yoğun çalışıcaz.Hepimize kolay gelsin herkese hayatında başarılar ve mutluluklar dilerim...
pembe karanfil
Vip özel üye
Vip özel üye
pembe karanfil

Kadın
Yaşadığı şehir : ***
Meslek : aday öğretmen
Başarı Puanı :

Güçlülük :

MesajKonu: Geri: SİTEMİZİN HALLERİ!!!!!!!!!!!!!!!   SİTEMİZİN HALLERİ!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeÇarş. Ocak 17, 2007 12:41 am

gerçekten güzel anlatmışsın sitenin hallerini. gönderdiğim yazıların hepsi ama hepsi çok beğendiğim ve zaten bana ait klasörlerde bulunan yazılardır.madem merak ediyorsun söyleyeyim.aslında onların birçoğunu stv haber spikeri "ASIM YILDIRIM"ın hikaye kitaplarından okudum ve internette de karşılaşınca kaydettim ve gönderdim. bende 2 kitabı var "merhaba yeni gün hikayeleri"nde daha çok dini içerikli ders alınası hikayeler var."dilden dile öyküler" de ise daha genel konulu hikayeler var.hepsi çok güzel hikayeler.ilgi alanıma resim, müzik,edebiyat daha çok giriyor.klibi yok ama bilen birisi nasıl şarkı gönderileceğini tarif ederse çok güzel bir düet göndermek istiyorum.ama o da duygusal.tarzım bu.bir de ilahi de çoktur isterseniz onlardan da gönderirim. çok az kategoriye katılmamın nedeni göndermeyi bilmememdir.arkadaşlar da hep öğrenci anladığım kadarıyla açıkçası çok da soru sorarak rahatsız etmek, zamanlarını almak istemiyoru.elimde bir de slayt var da işte bilmediğim için gönderemiyorum.deneme yanılma yoluyla bulacam da forumu altüst etmekten korkuyorum.
pembe karanfil
Vip özel üye
Vip özel üye
pembe karanfil

Kadın
Yaşadığı şehir : ***
Meslek : aday öğretmen
Başarı Puanı :

Güçlülük :

MesajKonu: Geri: SİTEMİZİN HALLERİ!!!!!!!!!!!!!!!   SİTEMİZİN HALLERİ!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeÇarş. Ocak 17, 2007 2:06 am

ilgilenirseniz www.kumru.net ( duygu yüklü bir site)

http://alkmaar.blogcu.com (konu kapsamı epeyce geniş bir site)
p@p@ty@
Vip özel üye
Vip özel üye
p@p@ty@

Kadın
Yaşadığı şehir : Gül Diyarı:)
Başarı Puanı :

Güçlülük :

MesajKonu: Geri: SİTEMİZİN HALLERİ!!!!!!!!!!!!!!!   SİTEMİZİN HALLERİ!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeÇarş. Ocak 17, 2007 3:46 pm

Güsel düşüncelerin için teşekkür ederiz.. Elimizden geldince bişeyler yapmaya çalışıorus,inşallah daha güsel olar Wink

flower

SİTEMİZİN HALLERİ!!!!!!!!!!!!!!!
1 sayfadaki 1 sayfası