|
|
| KADIN VE MELEK (İNANIN HAKSIZLIK OLMASIN DİYE) | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
pembe karanfil Vip özel üye
Mesaj Sayısı : 419 Yaş : 39 Yaşadığı şehir : *** Meslek : aday öğretmen Başarı Puanı : Güçlülük : Kayıt tarihi : 28/12/06
| Konu: KADIN VE MELEK (İNANIN HAKSIZLIK OLMASIN DİYE) C.tesi Şub. 03, 2007 11:36 pm | |
| KADIN VE MELEK
Bir melek gibi,sevgi vermek için gönderilmiş dünyaya.Karşılık beklemeden sevmenin,fedakarlık yapmanın,şefkatin ne demek olduğunu öğretmek için.Bıkmadan anlatmak üzere,sabretmek üzere,her türlü kabalığa,aşağılanmaya,alay edilmeye,yalanlara,ikiyüzlülüğe dayanmak üzere gönderilmiş.Dayanıklılığı, ne kadar anlayışlı olduğu ve kararlılığı test edilsin diye dünyada kadın.
Bu melek,aşkın kılığına bürünüp gelmişse kapınıza,dünyada sizden daha şanslı bir erkek olamaz.Ama görmeniz gerekiyor,anlamanız gerekiyor.Kapıya gelen herhangi biri gibi davrandığınız an meleği küstüreceğinizi ve onun bir başka kapıya doğru yola çıkacağını bilmeniz gerekiyor.O melek,aşkı sunmaya bu kadar hazırken siz burun kıvırırsanız,bir başka meleğin de kapınıza uğrama olasılığını yok denecek kadar azaltırsınız. Kapınıza gelen o kadını,hayatınızın sonuna kadar bir melek olarak yaşatmayı başarırsanız ne mutlu size.Ama bu hiç de kolay değil.Kırılgan,alıngan,ilgisizliğe tahammül edemeyen,dünyanın merkezi olmak isteyen,sevgiye her daim aç,zaman zaman yırtıcı bir kaplan gibi saldırgan olduğunu unutmamalısınız.O,size her şeyini vermeye hazır ya,sizden de aynı şeyi bekleyecektir.Bir erkeğin bunu yapabileceğini de bilir.Yapamayacağınız şeyi istemez zaten.Ama yapabilecekken yapmamanız halinde er ya da geç size bunu ödetecektir.
Hayır,klasik bir intikamdan söz etmiyorum.Bir kadının hesap sorma yöntemi ya da öç alma yöntemi erkeklerinki gibi dümdüz bir şey değildir.Onların her şeyi ince ince hesaplayan,planlayan beyinleri öyle kusursuz bir kurgu yapar ki, siz bir şeylerin değiştiğini anladığınızda ne yazık ki çok geç olur.Kadının,isteyip de elde edemeyeceği hiçbir şey yoktur dünyada.Hayatınızı isterse,onu da ele geçirir.Direnemezsiniz bile.
Bir melek,kötülük yapamaz bilirsiniz.Kadının yaptığı da kötülük değildir aslında.Ama nasıl ki kendisi,dünyada çok şey için sınava giriyor,sizden de beklediği onun için bazı sınavlar vermeniz ve o sınavlardan da başarıyla çıkmanızdır.Bir kadının koşulsuz desteğini alan erkeğin sırtının yere gelmesi mümkün değil.Emin olun,hayatınız hep iyi yönde değişecektir.Onun zengin ruhu,yaratıcılığı,hayal gücü,size,tahmin edemeyeceğiniz dünyaların kapısını açacaktır.Bir melek varsa hayatınızda onu melek olarak yaşatmak için çaba gösterin.
| |
| | | Sosy@lci Moderatör
Mesaj Sayısı : 220 Yaş : 39 Yaşadığı şehir : izmir Başarı Puanı : Güçlülük : Kayıt tarihi : 18/11/06
| Konu: ..... Paz Şub. 04, 2007 1:26 pm | |
| ERKEK VE MELEK
Bir melek gibi,sevmek için gönderilmiş dünyaya.Karşılık beklemeden sevmenin,fedakarlık yapmanın,şefkatin ne demek olduğunu öğretmek için.Bıkmadan anlatmak üzere,sabretmek üzere,her türlü kabalığa,aşağılanmaya,alay edilmeye,yalanlara,ikiyüzlülüğe kızlarım kaprisine aşağalamasına dayanmak üzere gönderilmiş.Dayanıklılığı, saprı ne kadar anlayışlı olduğu ve kararlılığı test edilsin diye dünyada ERKEK.
Bu melek,aşkın kılığına bürünüp gelmişse kapınıza,dünyada sizden daha şanslı bir kadın olamaz.Ama görmeniz gerekiyor,anlamanız gerekiyor.Kapıya gelen herhangi biri gibi davrandığınız an meleği küstüreceğinizi ve onun bir başka kapıya doğru yola çıkacağını bilmeniz gerekiyor.O melek,aşkı sunmaya bu kadar hazırken siz burun kıvırırsanız,bir başka meleğin de kapınıza uğrama olasılığını yok denecek kadar azaltırsınız. Kapınıza gelen o erkeğiı,hayatınızın sonuna kadar bir melek olarak yaşatmayı başarırsanız ne mutlu size.Ama bu hiç de kolay değil.Kırılgan,alıngan,ilgisizliğe tahammül edemeyen,dünyanın merkezi olmak isteyen,sevgiye her daim aç,zaman zaman yırtıcı bir kaplan gibi saldırgan olduğunu unutmamalısınız.O,size her şeyini vermeye hazır ya,sizden de aynı şeyi bekleyecektir.Bir kadının bunu yapabileceğini de bilir.Yapamayacağınız şeyi istemez zaten.Ama yapabilecekken yapmamanız halinde er ya da geç size bunu ödetecektir.
Hayır,klasik bir intikamdan söz etmiyorum.Bir erkeğin hesap sorma yöntemi ya da öç alma yöntemi kadınınkii gibi dümdüz bir şey değildir.Onların her şeyi ince ince hesaplayan,planlayan beyinleri öyle kusursuz bir kurgu yapar ki, siz bir şeylerin değiştiğini anladığınızda ne yazık ki çok geç olur.Erkeğin ,isteyip de elde edemeyeceği çok şey vardır dünyada kadın gibi değildir .
Bir melek,kötülük yapamaz bilirsiniz.Erkeğin yaptığı da kötülük değildir aslında.Ama nasıl ki kendisi,dünyada çok şey için sınava giriyor,sizden de beklediği onun için bazı sınavlar vermeniz ve o sınavlardan da başarıyla çıkmanızdır.. | |
| | | tornedo Kullanıcı
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 39 Yaşadığı şehir : kastamonu Meslek : radyo-tv öğrenci Başarı Puanı : Güçlülük : Kayıt tarihi : 27/11/06
| Konu: Geri: KADIN VE MELEK (İNANIN HAKSIZLIK OLMASIN DİYE) Paz Şub. 04, 2007 1:32 pm | |
| pembe karafil haksızda değilsin. bir kadın hiçbişey yapmadan sadece duruşuyla bile ortamı değiştirebiliyorken sadece ortamı değil herşeyi. ama önemli olan doğru kadını bulabilmek. inan onun için kendini değiştirmek ailen için kendini değiştirmekten daha kolay. ama sen haklısın.sende bi kadınsın ve seni senden dahada iyi anlayan biride yoktur. bizde öyle değil durum. mesela beni anlıyacak birini hep aradım. anladım aradığım en iyi arkadaş bi kızdı yine. demekki ne arkadaşsız ne de kadınsız geçmiyor bu hayat. en önemlisi her ikiside aynı insansa herşey çok daha renkli oluyor. | |
| | | MemeTh Admin
Mesaj Sayısı : 158 Yaş : 39 Yaşadığı şehir : İzmir Meslek : Öğretmen olmaya çalışıyo Başarı Puanı : Güçlülük : Kayıt tarihi : 19/11/06
| | | | pembe karanfil Vip özel üye
Mesaj Sayısı : 419 Yaş : 39 Yaşadığı şehir : *** Meslek : aday öğretmen Başarı Puanı : Güçlülük : Kayıt tarihi : 28/12/06
| Konu: Geri: KADIN VE MELEK (İNANIN HAKSIZLIK OLMASIN DİYE) Paz Şub. 04, 2007 11:24 pm | |
| sevgili arkadaşlar gördüm ki Tornedo hariç diğerleri sanki bayanları kıskanıyor.yanılıyor muyum? bunun erkekler için olanını da gönderdim ama hiçbiriniz erkeklerin hepsi böyle değildir demediniz.oysa şeytan kılığında da olan erkekler ne çoooooooook. sizler olumlu yanlarınızı kabul ediyorsunuz fakat olumsuzların lafını bile etmiyorsunuz. hem ne kadar da açgözlüsünüz.bayanlar için gönderdiğim metni bile erkeklere uyarlayabildiniz. pes doğrusu. teşekkürler Tornedo sanırım forumda bayanları anlayan tek bey sensin | |
| | | tornedo Kullanıcı
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 39 Yaşadığı şehir : kastamonu Meslek : radyo-tv öğrenci Başarı Puanı : Güçlülük : Kayıt tarihi : 27/11/06
| Konu: Geri: KADIN VE MELEK (İNANIN HAKSIZLIK OLMASIN DİYE) C.tesi Şub. 10, 2007 5:59 pm | |
| ben teşekkür ederim pembe. ama benim kadınlardan anladığım yok. böyle bi derdimde yok. ben yalnızca dinliyorum sonra kırmadan en uygun cevabı veriyorum hepsi bu. bir kez sevmek olayında aynıyız. ama ben senden önceyim sanırım çünkü ben o biri buldum. Alla karşıma çıkardı şimdi en iyi arkadaşım ve sevdiğim aynı kişi. dilerim sende karşılaşırsın en yakın zamanda o biriyle... | |
| | | | KADIN VE MELEK (İNANIN HAKSIZLIK OLMASIN DİYE) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|