Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Son zamanlarda izlediğiniz en güzel film nedir

2 posters
YazarMesaj
MemeTh
Admin
Admin
MemeTh

Erkek
Yaşadığı şehir : İzmir
Meslek : Öğretmen olmaya çalışıyo
Başarı Puanı :
Son zamanlarda izlediğiniz en güzel film nedir Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Son zamanlarda izlediğiniz en güzel film nedir Right_bar_bleue

Güçlülük :
Son zamanlarda izlediğiniz en güzel film nedir Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Son zamanlarda izlediğiniz en güzel film nedir Right_bar_bleue

Son zamanlarda izlediğiniz en güzel film nedir Empty
MesajKonu: Son zamanlarda izlediğiniz en güzel film nedir   Son zamanlarda izlediğiniz en güzel film nedir Icon_minitimePaz Şub. 04, 2007 11:25 pm

Son zamanlarda izlediğiniz en güzel film nedir Pursui12

Benim son zamanlarda izlediğim en güzel film the pursuit of happyness (umudunu kaybetme) gerçekten çok güzel bi darma bence will smith burdaki roluyle en iyi erkek oyuncu oscarını haketmiş umarım alır.

http://www.beyazperde.com/film/3413
c£oonèy
Admin
Admin
c£oonèy

Erkek
Yaşadığı şehir : Babaeski
Meslek : Bilişim Teknolojileri
Başarı Puanı :
Son zamanlarda izlediğiniz en güzel film nedir Left_bar_bleue50 / 10050 / 100Son zamanlarda izlediğiniz en güzel film nedir Right_bar_bleue

Güçlülük :
Son zamanlarda izlediğiniz en güzel film nedir Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Son zamanlarda izlediğiniz en güzel film nedir Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: Son zamanlarda izlediğiniz en güzel film nedir   Son zamanlarda izlediğiniz en güzel film nedir Icon_minitimePtsi Şub. 05, 2007 3:06 am

valla ben en son sinemada son osmanlı yandım ali yi izledim beğendim de ama tv de en son bay mükemmel i seyrettim ve o da çok güzeldi artık bu filmi de denizli ye gidince seyrederiz...
MemeTh
Admin
Admin
MemeTh

Erkek
Yaşadığı şehir : İzmir
Meslek : Öğretmen olmaya çalışıyo
Başarı Puanı :

Güçlülük :

MesajKonu: Geri: Son zamanlarda izlediğiniz en güzel film nedir   Son zamanlarda izlediğiniz en güzel film nedir Icon_minitimePtsi Şub. 05, 2007 12:17 pm

yandım aliyi bende izledim güzeldi gerçektenmüroğlu oldumu işin iinde tutuyo film. Cool
hele o patlama sahnesi yokmu muhteşemdi amerikalılara pabuclarını ters giydirmişler resmen Very Happy

Son zamanlarda izlediğiniz en güzel film nedir
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Siyaset nedir :)