Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Elinizde bi sihirli değnek olsa ilk neyi değiştirirdiniz.

2 posters
YazarMesaj
MemeTh
Admin
Admin
MemeTh

Erkek
Yaşadığı şehir : İzmir
Meslek : Öğretmen olmaya çalışıyo
Başarı Puanı :
Elinizde bi sihirli değnek olsa ilk neyi değiştirirdiniz. Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Elinizde bi sihirli değnek olsa ilk neyi değiştirirdiniz. Right_bar_bleue

Güçlülük :
Elinizde bi sihirli değnek olsa ilk neyi değiştirirdiniz. Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Elinizde bi sihirli değnek olsa ilk neyi değiştirirdiniz. Right_bar_bleue

Elinizde bi sihirli değnek olsa ilk neyi değiştirirdiniz. Empty
MesajKonu: Elinizde bi sihirli değnek olsa ilk neyi değiştirirdiniz.   Elinizde bi sihirli değnek olsa ilk neyi değiştirirdiniz. Icon_minitimePaz Şub. 04, 2007 11:44 pm

Ben çocukluğuma dönmek isterdim,acayip bi istek oldu ama. Elinizde bi sihirli değnek olsa ilk neyi değiştirirdiniz. Icon_smile
c£oonèy
Admin
Admin
c£oonèy

Erkek
Yaşadığı şehir : Babaeski
Meslek : Bilişim Teknolojileri
Başarı Puanı :
Elinizde bi sihirli değnek olsa ilk neyi değiştirirdiniz. Left_bar_bleue50 / 10050 / 100Elinizde bi sihirli değnek olsa ilk neyi değiştirirdiniz. Right_bar_bleue

Güçlülük :
Elinizde bi sihirli değnek olsa ilk neyi değiştirirdiniz. Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Elinizde bi sihirli değnek olsa ilk neyi değiştirirdiniz. Right_bar_bleue

Elinizde bi sihirli değnek olsa ilk neyi değiştirirdiniz. Empty
MesajKonu: Geri: Elinizde bi sihirli değnek olsa ilk neyi değiştirirdiniz.   Elinizde bi sihirli değnek olsa ilk neyi değiştirirdiniz. Icon_minitimePtsi Şub. 05, 2007 2:50 am

Allah ın işine karışmak gibi olmasın (tövbe tövbe)şu an mevsimi değiştirmek isterdim burası çok soğuk sürekli hasta oluyorum

Elinizde bi sihirli değnek olsa ilk neyi değiştirirdiniz.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-