Mesaj Sayısı : 224 Yaş : 39 Yaşadığı şehir : Gül Diyarı:) Başarı Puanı : Güçlülük : Kayıt tarihi : 18/11/06
Konu: Ben seni çoook ösledim.. :( Ptsi Mart 05, 2007 3:46 pm
Ben en çok seni özledim Sana sarılmayı* Sımsıcak kalp atışını Ve ellerimin arasından Akıp giden saçının titreK Tellerini özledim. Ben en çok seni özledim Derinliğinde kaybolduğum Gözlerine ne demeli bilmem. Beni sonsuzluğa sürükleyen Ve ansızın hüzünlerin en çıkmazına iten O derin ve Güzel gözlerini özledim. Ben en çok seni özledim Sesindeki çocuksuluğu* Varlığındaki çoşku ile Kederin o muhteşem yoğruluşunu* Olmadık zamanlarda Olmadık benzetmelerini* Mesela ile başlayan Ve insanın ruhunu okşayan Hecelerinin kelime olmaya Koşuşunu özledim. Ben en çok seni özledim Yorgun bir akşamda Yürürken kaldırımlarda Sensizliği solumayı Ve sensizlikle yürümeyi özledim Ben en çok seni özledim Seni seviyorum Deyişin içindeki seni Ve şiirlerdeki her bir satırın* Sana dönüşünü özledim. Ben en çok seni özledim Yağmur yağarken üzerime Gözyaşlarımı bırakıp gökyüzüne Başka bir yağmurla sana yağsın diye Umut etmeyi özledim… Ben en çok seni özledim Kalbindeki insanlara rağmen Orada sıkışacak bir yer bulmak Ve dışarda kalmamak için yaptığım Çırpınışları özledim… Ben en çok seni özledim Sen Kimi özledin..?